donderdag 22 augustus 2013

postcrossing


Wij doen met onze klas aan 'postcrossing'. Dan stuur je kaarten naar mensen in andere landen en je krijgt ook kaarten toegestuurd. Je weet nooit waar de kaart vandaan komt en dat maakt het best wel spannend!! De kaarten zijn geschreven in het Engels en wij moeten ze zelf ook in het Engels schrijven. Erg leuk en leerzaam.
Vanmorgen hingen er weer 2 nieuwe kaarten op het whiteboard. Eentje kwam er uit Finland en de andere uit.... tsja... Anna en Manon lazen op de kaart "Our neighbours are Finland, Russia, Latvia and Sweden" Hmmmm... De meiden dachten eerst aan Noorwegen, maar in de kring kwamen we erachter dat het toch Estland moest zijn. Erg leuk zo'n raadsel!


Wij hebben ook zelf kaarten geschreven. Dit keer mochten onze kaarten naar Duitsland en eentje naar de Verenigde Staten! Evi en Ilse hebben de kaart naar Duitsland geschreven en Anne de kaart naar de VS. Als deze kaarten aangekomen zijn en worden geregistreerd via www.postcrossing.com dan wordt er ergens vanuit de wereld weer een kaart naar ons gestuurd!!
Alle kinderen komen dit schooljaar een keer aan de beurt om een kaart te schrijven.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten